Nabídka práce > Asistentka prodeje u Mom & Kids (dětský a kojenecký sortiment)

Asistentka prodeje u Mom & Kids (dětský a kojenecký sortiment)

Náplň práce

Pro zavedenou prodejnu s dětským sortimentem Mom Kids v ulici Višňová 569 v Milovicích hledáme 2 brigádnice na půl úvazku (tj. cca 4 hodiny denně po-pá, víkendy máme zavřeno).
Pracovní doba prodejny je po, út, čtv 8-18 a stř-pá 8-16. V létě je zkrácená otevírací doba od 10.00 hod.
Náplní práce bude nejen prodej zboží, výdej a příjem balíčků pro Zásilkovnu a PPL, ale i práce v rámci našeho eshopu. Tzn. Kompletování zásilek, balení, zadávání štítků do portálu Zásilkovny, PPL a ČP, stahování zboží na prodejně a mnoho jiného. Práce je opravdu různorodá a nudit se nebudete, směna uteče jako voda :-).
Práce je vhodná i pro maminky (případně tatínky) na mateřské dovolené, protože nám nevadí, pokud si ratolest občas vezmete do práce sebou, pokud manžel (přítel) dělá na směny a některé dny nemáte hlídání. Zázemím je i vlastní kancelář a samozřejmě vybavená kuchyňka + sociální zařízení.
Nabízíme tedy nejen vynikající pracovní prostředí, procenta z prodeje, výraznou firemní slevu na všechny produkty z našeho sortimentu, možnost záloh na výplaty či výplaty denně po směně, opravdu velmi přátelský kolektiv, ale i porozumění a vstřícnost. Kolegyně jsou velmi milé a u nás je zaškolení samozřejmostí (nehodíme Vás do vody, ať plavete). Možností je i zapůjčení služebního notebooku po zapracování a i přidání práce na doma navíc. Eshop je zavedený, takže práce je opravdu dost :-).
Požadujeme alespoň základní znalost sortimentu, práci s PC na uživatelské úrovni, odolnost vůči stresu, teamového ducha, KOMUNIKATIVNOST a časovou flexibilitu (směny budou někdy dopolední, někdy odpolední). Praxe v prodeji velkou výhodou! Nicméně není podmínkou. Pro nás je důležitá hlavně šikovnost a schopnost se učit. Dalším požadavkem je alespoň malá fyzická zdatnost kvůli manipulaci se zásilkami! Pokud tedy máte například problém se zády, pak tato pozice bohužel není pro Vás. Balíčky jako takové sice nejsou těžké, ale jsou objemné.
Pokud máte o nabídku zájem, pošlete prosím info o Vás a CV na email, budeme se těšit.
V emailu prosím nezapomeňte uvést i telefonní kontakt na Vás. Vybraným kandidátkám (kandidátům) se ozvu co nejdříve s termínem pohovoru.
Nástup je nutný ihned. Nebojte se tedy ozvat co nejdříve.
Pokud nejste přímo z Milovic, zvažte prosím dojezdovou vzdálenost s ohledem na to, že se jedná o brigádu. Moc děkujeme předem.

Informace o pozici

  • Mom Kids
  • Středočeský kraj
  • Obor: Obchod a prodej,
  • Požadované vzdělání: Nezáleží
  • Typ pracovního poměru: Brigáda
  • Místo pracoviště: Višňová 569, Milovice
Odpovědět na inzerát