Nabídka práce > Online marketing, PPC specialista

Online marketing, PPC specialista

Náplň práce

KDO SE MŮŽE HLÁSIT?

1) naprostý nováček
Bude před vámi dlouhá cesta a začít musíte od začátku. Než se dostanete k větším projektům, budete se muset poprat se spoustou nových dovedností a přetrpět pár měsíců rutinních prací. Pokud máte ekonomické či technické vzdělání, milujete čísla, bude vás práce bavit a i vy můžete být časem plnohodnotným členem teamu ppc-čkářů. Co musíte ovládat - psaní všemi deseti.

2) s praxí
Vaším úkolem bude sladit se s naším teamem. Máte zkušenosti se správou kampaní pro e-shopy v Google Ads, Sklik? Optimalizovali ste někdy kampaně pro Heureku, Zboží, Favi, Biano Glami? Pracovali jste někdy s nástroji jako Google Analytics, Google merchant center, Google tag manager, Mergado, PPC bee apod? To všechno bude vaším denním chlebem. Pokud budete umět napsat skript pro Ads, ovládáte regulární výrazy, máte nějaký přesah do jiného oboru, to vše vám bude výhodou. Psaní všemi deseti nutností.
Samostatnost, zodpovědnost, pečlivost, odvaha dělat věci jinak, schopnost učit se samostatně novým věcem. Pokud jste takoví, tak mezi nás zapadnete.

Odměna bude závislá od vašich zkušeností, délky praxe v oboru, samostatnosti

Požadavky

ABYSTE ZAPADLI TO TEAMU:
Chceme doplnit naše řady člověkem, který chce přemýšlet, nespokojí se s prvním nejjednodušším řešením, vše co nastuduje podrobí kritickému myšlení. Někoho, kdo chce být lepší než ostatní a hledá cesty, které před ním ještě nikdo nezkusil. Hledáme někoho, pro koho bude klient na prvním místě. Pokud je ke splnění cíle nutné občas přetrpět dávku rutinních prací, neměl by to být pro vás problém.
Chceme mezi nás člověka, který zapadne, kterého pohání soutěživost a který nepoleví ani když šéf je pryč. Zvládá dobře vlastní ego, umí přijímat zpětnou vazbu, je pro něj důležitý vlastní rozvoj a stejně tak rád pomáhá lidem kolem sebe.

Nabízíme

CO NABÍZÍME:

Práci na HPP, DPP/DPČ nebo na živnostenský list
Zajímavou pracovní náplň a možnost rozvíjet se v oblasti online reklamy
Přátelský kolektiv, který vás nenechá ve štychu
Místo výkonu Pardubice
Nástup možný ihned
Sick-days

Typ úvazku: Práce na plný úvazek, Práce na zkrácený úvazek, Práce na živnost, Brigáda
Pokud máte malé děti, nemůžete chodit do práce každý den v pevnou dobu, nám to nevadí. Najdeme i pro vás řešení, které bude vyhovovat oběma stranám.

Informace o pozici

  • Miroslav Beran
  • Pardubice (Pardubický kraj)
  • Obor: Marketing, média a reklama,
  • Plat: 26.000 - 38.000
  • Typ pracovního poměru: Nezáleží
  • Benefity: pracovní doba dle domluvy, sickdays
  • Místo pracoviště: Štrossova, Pardubice
Odpovědět na inzerát